MALATYA / BATTALGAZİ - Selçuk İlkokulu

(0__) ___-____
MEYDANBAŞI MAH. OSMAN ATEŞ CAD. SELÇUK İLKOKULU BLOK NO 55 BATTALGAZİ / MALATYA
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Bilim sanat merkezini 2021/2022 eğitim öğretim yılında 3 öğrencimiz kazanmıştır.
Öğretim Şekli :öğleci
Saatler
Okulumuzda eğitim öğretim 08:40 da ders zilinin çalması ile başlamakta , 14:25 da çıkış zilinin çalması ile sona ermektedir.
Kalorifer ( Doğalgaz )
Ulaşım
Okulumuza ulaşım il merkezinden hareket eden belediye otobüsleri ve minibüslerle sağlanmaktadır.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Eski Malatya adı ile bilinen, tarihi Bizans dönemlerine kadar dayanan eski bir yerleşim yerinde Battalgazi Belediyesi sınırları içinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Malatya ili merkez ilçesi olan Battalgazi Belediyesi sınırları içinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklığı 10 km´dir
Teknofest ve e twinning projeleri yürütülmektedir.